Blogi

Tervetuloa Kuurnian blogiin! Blogissamme julkaisemme reseptiikkaa, asiantuntijahaastatteluita sekä uutisia. Mikäli sinulla herää mitä tahansa ajatuksia tai kysymyksiä, voit olla aina yhteydessä meihin. Muista myös seurata meitä sosiaalisessa mediassa!

Näin voit auttaa ja hypätä mukaan seikkailuun

Asiantuntijahaastattelut

Keräämme asiantuntijahaastatteluita henkilöiltä, jotka tuntevat sahdin sekä suomalaisen olutkulttuurin. Julkaisemme näitä haastatteluita blogissamme. Näin pystymme jakamaan tietoa vapaasti jokaiselle sitä haluavalle sekä levittämään suomalaisen oluen ilosanomaa. Asiantuntijahaastattelut ovat hieno paikka tuoda omaa osaamista näkyväksi sekä auttaa meitä tavoitteemme saavuttamisessa. Ota yhteyttä rohkeasti jos haluat antaa haastattelun tai tunnet jonkun, jonka pitäisi sellainen mielestäsi antaa.

Jaa resepti

Kesällä 2022 aloitimme hankkeen, jonka tavoitteena on kerätä paikkakunnittain sahtireseptiikkaa blogiimme julkaistavaksi. Tarkoituksena on tuoda esille sahdin valmistuksen paikkakuntakohtaisia eroja sekä mahdollistaa eri paikkakuntien reseptiikkaan tutustuminen asuinpaikasta riippumatta. Tässä hankkeessa avulla on merkittävä rooli. Mikäli sinulla tai tutullasi on hallussa paikkakuntasi perinteistä reseptiikkaa, ota ihmeessä yhteyttä niin jutellaan lisää!