Haarikat yrityksille

Kiinnostaako ihastusta keränneet haarikat liike- tai henkilöstölahjaksi? Varsinkin kansainvälisille vieraille Suomessa suomalaisesta puusta käsityönä valmistetut haarikat ovat mitä hienoin lahja.

Haarikka on perinteinen suomalainen juoma-astia, jonka kaksikorvaa ovat tarkoitettu otteen lisäksi sen jakamiseen toiselle janoiselle. Tästä oluen nauttiminen antaa juomalle ja hetkelle sen arvon, jonka jokainen ansaitsee kokea.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous niin jutellaan lisää!

Kerro tarkemmasta määrästä, mahdollisesta logosta, toimituksen toivotusta ajankohdasta sekä materiaalitoiveista.
0,00 €
Hinta-arvio alv 0. Palaamme varsinaisen tarjouksen sekä mahdollisten lisäkysymysten kanssa sähköpostitse niin pian kuin mahdollista.

Haarikka

Kuurnian haarikka on aito Suomessa valmistettu haarikka, jollaisia et mistään muualta saa. Tämän käsintehdyn luomuksen tilavuus on 0,5L ja sen perinteiset kaksi korvaa takaavat ensiluokkaisen elämyksen sahdin äärellä. Tätä nautinnollisemmin ja tyylikkäämmin sahtia ei voi nauttia. Soveltuu loistavasti myös muiden tuhtien oluiden nauttimiseen.

Tämä haarikka on moderni näkemys perinteisestä suuresta jaettavasta astiasta. Haarikan laitoja on kavennettu parasta suutuntumaa varten.

  • Suomessa sahtialueella valmistettu
  • Tilavuus 0,5L
  • Tuotteen ostaminen tukee suomalaista käsityöläisyyttä ja olutkulttuuria.
  • Sahti sekä muut tuhdit oluet maistuvat erinomaiselta puisesta haarikasta
  • Ensiluokkainen käsityö ja suomalainen puu takaavat aidon kokemuksen
  • Pohjassa Kuurnian logo ja teksti “Made in Finland”
  • Jokainen haarikka on uniikki yksilö
  • Pohja kiinnitetty uraan, jonka lisäksi siinä on kevyt silikoni, joka varmistaa varman pitävyyden ajan kuluessa

Kiinnostuitko?

Asiantuntijan sanat tuotteesta

Haarikka on perinteinen suomalainen astia oluen nauttimiseen. Nykyään se tunnetaan laajasti sahdin symbolina. Menneinä aikoina haarikkaa jaettiin ryhmän kesken ja siinä oli tilaa 5-6 tuopille juomaa. Yhteinen juominen samasta astiasta on nykyään harvinaista, ja haarikat ovat viime vuosikymmeninä pienentyneet. Tämä haarikan vetoisuus on noin  yhden tuopin verran, mikä on kätevää henkilökohtaiseen käyttöön. Vaikka tämä haarikka on miniatyyri verrattuna vanhan ajan astioihin, on se minun mielestäni miellyttävä ja hyvän tuntuinen.

-Mika Laitinen, olut-tutkija

Katso myös muut yrityspalvelumme

[]