ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN

Meistä

Koe maltainen perintömme

Sahti on elävää oluthistoriaa. Kuurnia tarjoaa modernin maailman ihmisille keinot päästä kosketuksiin tämän maltaisen perintömme kanssa. Luomme rohkeasti uudenlaista sahtiperinnettä ja yhdistelemme suomalaista yrittäjyyttä sekä sivilisaatiomme juuria.

Toimintamme keskiössä ovat sahdin valmistus- ja nauttimisvälineet sekä sahtikurssit, joilla levitämme intohimoisesti oluen ilosanomaa. Lisäksi tuotamme myös sisältöä niin kirjoitusten kuin videoiden muodossa blogiimme. Asiantuntevan tiimimme tarkoitus on tarjota ensiluokkaisia kokemuksia sahdin äärellä.

Meille sahti on suomalainen olut, jonka valmistamisen pitää olla mahdollista jokaiselle asuinpaikasta tai aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Kuten asioiden yleensä, myös olut-tyylien on syytä kehittyä eteenpäin. Sahdin osalta kehityskulku vie laitteiston uudistamisen lisäksi myös uudenlaisen reseptiikan kokeiluun niin raaka-aineiden sekä niiden ominaisuuksien kuin aikakautemme mukaan.

Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä tarinaamme ja olla mukana sahdin renessanssissa. Tämä voidaan vain tehdä yhteisvoimin.

Tiimi

  Juho Niittykunnas

  Perustaja

  Juho hoitaa yrityksen markkinointia, myyntiä, tuotekehitystä sekä juoksevia asioita. Perusti Kuurnian rakkaudesta olueen sekä kulttuuriseen vaikuttamiseen.

   Juha Sinisalo

   Varoittava esimerkki / Koulutukset

   Juha on mukana järjestämässä Kuurnian koulutuksia. Aikoinaan viattomasti alkanut olutharrastus muuttui vuosien saatossa ammatiksi.

   []