Olut-tastingit

Rakkautemme olueen ei rajoitu pelkän sahdin ympärille. Kuurnia järjestää myös olut-tastingeja yksityistilaisuuksina yrityksille ja ryhmille. Olut-tastingit ovat loistava tapa tutustua tarkemmin hienoon maltaiseen maailmaan. Tastingit vedetään asiakaslähtöisesti, eli olut-tyylit, oluen määrä sekä “vaikeustaso” määritetään toiveiden mukaisesti. Tilaisuuden viitteellinen kesto on noin 1-2 tuntia riippuen toiveista sekä laajuudesta.

Lähtokohtaisesti tastingit vedetään tilaajan tiloissa, mutta myös Kuurnia voi järjestää tilat tarpeen mukaan. Tyypillinen tasting-kattaus sisältää noin litran olutta per osallistuja seuraavien olut-tyylien merkeissä:

  • Lager/Pilsner
  • Vehnäolut
  • IPA
  • Stout/Porter
  • Erikoisuus

Tasting-tilaisuuden vetää Kuurnian perustaja, oluen asiamies Juho Mäkinen, joka hurmaa teidät oluen tuntemuksellaan sekä lavakarismallaan.

Älä jää odottelemaan vaan pyydä tarjous.

Tarjouspyyntö - Olut-tasting
Voit kertoa tietoja tastingin toivotusta ajankohdasta, tarkemmasta ryhmän koosta, jatkosuunnitelmista sekä illanviettonne tarkoituksesta.
0,00 €
Hinta-arvio alv 0. Palaamme tarjouksen sekä mahdollisten lisäkysymysten kanssa sähköpostitse niin pian kuin mahdollista.

Juho Mäkinen

Kuurnian yrittäjä Juho Mäkinen suhtautuu intohimoisesti olueen ja siitä puhumiseen. Hänen vetämät tastingit eivät jätä ketään kylmäksi. Kauppatieteilijänä hän ymmärtää myös asiakaslähtöisyyden tärkeyden ja on valmis näkemään vaivaa parhaan mahdollisen kokemuksen eteen. Julkisena puhujana hän on kuin kotonaan ja pystyy ottamaan isommankin ryhmän haltuunsa. Tämän kaverin käsiin voit luottaa yrityksesi henkilöstön.

“Olut on mitä hienoin tapa pysähtyä ja nauttia elämästä sekä saavutuksista. Sanoi kuka mitä tahansa, hyvän oluen jälkeen nukkuu yönsä hyvin.”

Kuurnian tyytyväisiä yritysasiakkaita

Kiinnostuitko? Ota ihmeessä yhteyttä niin luodaan teille paras mahdollinen virkistäytymispäivä

Ota yhteyttä
[]