Sahtikurssit yrityksille

Kuurnia järjestää sahtikursseja yrityksille yksityistilaisuuksina. Näillä halutuilla kursseilla osallistujat oppivat valmistamaan sahtia sekä saavat tietoa tästä hienosta suomalaisesta perinteisestä oluesta. Lisäksi osallistujat saavat mukaansa omaksi nimikkosahdiksi käymisteitse valmistuvaa sahtivierrettä. Kurssiin on mahdollista yhdistää lisäpalveluita kuten olut-tasting sekä kevyttä purtavaa.

Kurssin viitteellinen kesto on noin 3-4 tuntia mutta tämä on toki neuvoteltavissa molempiin suuntiin toiveiden mukaisesti. Kurssilla valmistetun sahtivierteen määrä sovitaan yhdessä tapauskohtaisesti mutta takaamme sen riiittävän jokaiselle osallistujalle.

Lupauksemme on olla asiantunteva, mutta rento asiakaslähtöinen toimija. Kuuntelemme mielellämme kaikki toiveenne ja toteutamme ne parhaamme mukaan korkealla laadulla nostaaksemme yrityksenne yhteishenkeä tarjoamalla ikimuistoisen elämyksen.

Yksityinen sahtikurssi on täydellinen valinta yritykselle, joka haluaa tehdä jotain aidosti erilaista mutta suomalaista, sekä nauttia oluen ihmeellisestä maailmasta. Pyydä tarjous niin jutellaan lisää!

Tarjouspyyntö - Sahtikurssi
Voit kertoa tietoja kurssin toivotusta ajankohdasta, tarkemmasta ryhmän koosta, jatkosuunnitelmista sekä illanviettonne tarkoituksesta.
Kurssin viikonpäivällä on vaikutusta tarjoukseen kysynnän vuoksi.
Kerro vapaasti muista toiveistasi
0,00 €
Hinta-arvio alv 0. Palaamme tarjouksen sekä mahdollisten lisäkysymysten kanssa sähköpostitse niin pian kuin mahdollista.

Tyytyväisiä asiakkaita

Kurssin vetävät terästäkin kovemmat ammattilaiset

Juha Sinisalo

Juha on Suomen Olutseuran puheenjohtaja, jonka intohimo on oluen ilosanoman levittäminen. Juha innostui itse oluesta kotipanemisen kautta. Sittemmin Juha on opiskellut panimomestariksi (VLB Berlin) ja opettaa kaikkea olueen liittyvää tuleville ravintola-alan ammattilaisille Perhon Panimolla Helsingissä. Juha on jakanut maltaista viisautta jo lähes kymmenen vuoden ajan Brewniversen kautta ja vaikuttaa pienpanimoliiton hallituksessa.  “Sahti on suomalainen lahja maailman olutkulttuurille ja kaikkien pitäisi tutustua siihen – juomalla ja tekemällä!”

Juho Mäkinen

Juhon tarina sahdin äärellä alkoi olutharrastuksen kautta. Vuoden 2021 syksyllä hän perusti Kuurnian, joka tuottaa perinteisiä mutta modernisoituja sahdin valmistusvälineitä sekä levittää tietotaitoa juomasta niin reseptien kuin kurssien avulla. “On todella hienoa järjestää sahtikursseja Juhan kanssa. Tämä on loistava mahdollisuus kaikille aiheesta kiinnostuneille tutustua sahtiin sekä tarkemmin sen valmistuksen vaiheisiin.”

Kiinnostuitko? Ota ihmeessä yhteyttä niin luodaan teille paras mahdollinen virkistäytymispäivä

Ota yhteyttä
[]