Toimitusehdot

Tilaaminen

1.1 Voit tilata meidän tuotteita verkkokaupastamme www.kuurnia.com sekä puhelimella tai sähköpostilla.

1.2 Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa:
a) Kuluttajana nimi, osoite, sähköpostiosoite, postiosoite sekä puhelinnumero
b) Yritysasiakkaana yrityksen nimi, yhteyshenkilö, sähköpostiosoite, postiosoite, y- tunnus sekä puhelinnumero tai puhelinnumerot.

1.3 Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin, jotka koskevat toimituksia.

1.4 Kuurnia Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja Kuurnia Oy:lla on oikeus käyttää sitä kuluttajansuojalaissa säädetyllä tavalla.

1.5 Rekisteröitynyt asiakas voi kirjautua ja tilata vanhoilla tunnuksilla. Asiakkaan tehdessä tilausta hänellä on mahdollisuus luoda tunnukset. Tunnuksen yhteystiedot yhteystiedot lisätään asiakasrekisteriin. Asiakas voi myös luoda itselleen tunnukset täällä.

1.6 Yhteydenpito tilausta ja toimitusta koskevissa asioissa tapahtuu sähköpostitse ja puhelimitse

1.7 Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen.

1.8 Varaamme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä isommissa erissä – esim. huonosta saatavuudesta johtuen.

1.9 Kuurnia Oy:n vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista tai jos tilausta ei muuten kyetä toimittamaan, rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.

1.10 Kaikki Kuurnia Oy:n myytävät tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu huolellisesti tuoteselosteeseen verkkosivuillamme.

1.11 Mikäli kuluttaja-asiakas haluaa tuotepalautuksen kuluttajansuojalain tuotepalaukseen vedoten, tulee tuote palauttaa 14 päivän sisällä takaisin Kuurnia Oy:lle. Ennen palautusta tulee olla yhteydessä Kuurnia Oy:n asiakaspalveluun ja toimia verkkosivuilta löytyvien palautusta koskevien ohjeiden mukaisesti. Mikäli asiakkaalle aiheutuu palautuksesta kuluja ja palautusta ei ole tehty ohjeiden mukaisesti, ei Kuurnia Oy ole korvausvelvollinen.

1.12 Selvissä tuote- tai hintavirhetapauksissa Kuurnia Oy voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo. Tällöin Kuurnia Oy on yhteydessä asiakkaaseen eikä tilausta toimiteta ilman korjausta.

1.13 Kuurnia Oy ei vastaa jälleenmyyjien ilmoittamista mahdollisista virheistä.

1.14 Kuurnia Oy varaa oikeuden valikoida asiakkaansa.

Hinnat

2.1 Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimitushintaa.

2.2 Toimituskulut määritetään tilauksen vahvistamisen yhteydessä riippuen toimitustavasta sekä tilauksen hinnasta, painosta ja koosta.

2.3 Kaikkien tuotteiden tuotetiedot näkyvät kotisivuillamme. Tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on maksuton ja palautus on tehtävä kohtuullisessa ajassa, kun virhe on havaittu tai olisi kuulunut havaita. Ole yhteydessä asiakaspalveluun ennen palautusta ja tee palautus sivustomme antamien ohjeiden mukaisesti.

Maksu

3.1.1 Kuluttajan maksutavat:

  • Klarnan tarjoamat verkkopankkimaksut sekä laskut.
  • PayPal sekä PayPalin tarjoamat luottokorttimaksut

3.1.2 Yritysten ja yhteisöjen maksutavat:

  • Klarnan tarjoamat verkkopankkimaksut, sekä tapauskohtaisesti lasku 7-14 päivän maksuehdolla.
  • PayPal sekä PayPalin tarjoamat luottokorttimaksut

Käytämme Klarnaa sekä PayPalia kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että saatamme siirtää henkilötietojasi mm. yhteys- ja tilaustietojen muodossa ostotapahtuman tarjoajalle, kun kaupan ostotapahtuma on ladattu, jotta tarjoajat voivat hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan tai PayPalin oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

3.2.2 Verkkopankkimaksut
Verkkopankkimaksut tapahtuvat Klarnan kautta. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

3.2.3 Yrityksillä, yhteisöillä, kunnilla ja valtiolla on mahdollisuus ostaa laskulla tietyin edellytyksin. Ehdoista neuvotella tapauskohtaisesti.

3.3 Laskutusasiakkaaksi ei tarvitse hakea erikseen, vaan varmistamme luottotiedot jokaisen tilauksen yhteydessä. Jos et ole ostanut aikaisemmin, toimita meille aluksi työnantajan kirjallinen valtuutus oikeudesta tehdä ostoksia laskulla, jollet kuulu yrityksen johtokuntaan. Tarkistakaa sisältääkö saamanne toimitus laskun. Mikäli saamanne toimitus ei sisällä laskua ja ette saa sitä postitse viiden arkipäivän kuluessa, ottakaa yhteyttä Kuurnia Oy:hyn.

3.4 Mikäli työnantajasi maksaa laskulla tai toimitusosoite eroaa laskutusosoitteesta, toimita tästä vapaamuotoinen valtakirja meille. Toimita valtakirja meille heti tilauksen jättämisen jälkeen, muuten tilauksen käsittely viivästyy.

Toimitus

4.1 Kuurnia Oy toimittaa tilaukset keskimäärin 1-5 työpäivän käsittelyajalla, jos muuta ei mainita. Tuotteen normaali kuljetusaika asiakkaalle on 1-2 päivää. Pyrimme ilmoittamaan, jos tuotteen käsittelyaika on enemmän kuin 5 päivää. Osalla erikoistilaus- tai uutuustuotteilla on pidempi toimitusaika. Luonnollisesti myös ennakkotilauksena myydyissä tuotteissa toimitusaika on pidempi.

4.2 Tavaran kuljetuksen aikana Kuurnia Oy:ltä asiakkaalle on Kuurnia Oy vastuussa, mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana. Palatuvan tavaran kuljetuksen aikana asiakkaalta Kuurnia Oy:lle on asiakas tai kuljetusyhtiö vastuussa, mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana. Kuluttajakaupassa vastuu tavaran vahingoittumisesta on Kuurnia Oy:lla kaikissa tapauksissa.

4.3 Jos asiakas saa kuljetuksessa vaurioituneen tuotteen, on asiakkaan reklamoitava siitä viipymättä sekä kuljetusyhtiölle että Kuurnia Oy:lle. Mikäli vaurio ilmenee kuljetusta vastaanotettaessa jo toimituspakkauksesta, on kuljetusliikkeen rahtikirjaan tehtävä varausmerkintä vauriosta.

4.4 Asiakkaan lähettäessä tavaraa Kuurnia Oy:lle esim. tuotepalautuksena, tulee palautusasiakirjat ja kuljetusyhtiön kuittikopio / seurantanumero säilyttää tallessa. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tuotepalautusta ja noudata verkkosivuillamme mainittuja ohjeita.

4.5 Yhden tuotteen huono saatavuus ei velvoita Kuurnia Oy:ta varaamaan muita samassa tilauksessa olevia tuotteita. Edellytämme, että tilauksessa heti saatavilla olevat tuotteet pitää voida toimittaa kuluttajalle viimeistään kolmen viikon kuluttua tilauksesta ja kuluttajan täytyy hyväksyä huonosti saatavilla olevan tuotteen jälkitoimitus tai tuotteen tilauksen peruuttaminen.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Kuurnia Oy
Sarvijaakonkatu 16 A 16
33540 Tampere

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Juho Mäkinen

Rekisterin nimi
kuurnia.com asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään ainoastaan Kuurnia Oy:n ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö
Kuurnia.com asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään tilaustenkäsittelyyn, markkinointiin ja asiakassuhteenhoitoon liittyvissä asioissa.

Säännönmukaiset tietolähteet
Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Tietojen luovutus
Asiakasrekisteri tiedot ovat ainoastaan Kuurnia Oy:n ja sen käyttämien ulkoisten luotto- ja laskutuspalveluiden käytettävissä. Tietoja ei luovuteta Kuurnia Oy:n ulkopuolelle eikä yhteistyökumppaneiden käyttöön muulloin, kuin luottoon, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus
Asiakastiedot on tallennettu ulkopuolisen palveluntarjoajan salasanalla suojattuun palvelinjärjestelmään, johon on pääsy ainoastaan yrityksemme henkilökunnalla.

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa häntä koskevat tiedot rekisteristä ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.

Katso myös:

[]