Monipuoliset Tri-Clamp (TC) liitännät

Tri-Clamp-liittimet ovat hyvin yleisiä ruoka-, meijeri sekä juomateollisuudessa. Ne varmistavat huippuhygieenisen sekä pitävän liitoksen kahden komponentin välillä. Kaksi Tri-Clamp-liitännäistä komponenttia yhdistetään toisiinsa mekaanisesti silikonitiivisteen sekä pannan avulla. Tätä toimintavarmempaa ja parempaa liitäntää saa etsiä.

15L ja 30L sahtikuurnissa vierteen ulostulona on oletuksena adapterilla kiinnitettävä BSPT-kierteellinen palloventtiilihana. Voit myös ostaa erikseen kuurnaan perhosventtiilin. Perhosventtiili on todellinen tosiharrastajan ratkaisu ja se on myös oletuksena mukana meidän isommissa, 50L ja 100L kuurnissa.

Suomessa suunniteltua käsityötä

Jokainen Kuurnian kuurna on valmistettu yksilöllisesti käsin suomalaisella suunnittelutyöllä. Kuurniemme hitsaukset sekä metallintaitto ovat ensiluokkaista työtä. Tarkastamme jokaisen kuurnan laadun ja pakkaamme ne uudestaan Tampereella ennen toimitusta asiakkaille varmistuaksemme erinomaisesta asiakaskokemuksesta. Olemme sitoutuneet missioomme ja se voidaan saavuttaa vain parhaalla mahdollisella tuotteiden laadulla.

Kuurnan ritilä

Kuurnian sahtikuurnien pohjalla on ruostumattomasta teräksestä valmistettu ritilä vierteen suodattamista varten. Ritilässä on vierteen suodatusta varten oluenvalmistusväline-markkinoiden standardia noudattavat 2mm reijät, jotka varmistavat vierteen nopean “juoksun” kuitenkin jättäen mäskin tehokkaasti sen päälle. Ritilä asettuu kuurnan pohjalle täydellisesti ja se on helposti irroitettavissa siinä olevan kahvan avulla. Näin ollen se on todella helppo pestä ja kuurnaa voi myös halutessaan käyttää ilman sitä pelkillä katajanoksilla mikäli näin haluaa. Ritilän sivuissa on kanttaukset niin sen kestävyyttä kuin suodatusominaisuuksia varten.

 

Valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä

Kuurnamme ovat valmistettu kokonaan laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä aina asiakaskokemus silmällä pitäen. Ruostumaton teräs on materiaalina hygieeninen sekä helppo pitää puhtaana. Lisäksi se ei myöskään irrota mitään makuja tai hajuja lopputuotteeseen. Näiden ominaisuuksien takia se on paras mahdollinen materiaali kuurnien valmistukseen.

Kuurnan koon valinta

Kuurnan kokoa harkitessa on tärkeää muistaa se, että kuurnan on syytä olla noin 1,5 kertaa suurempi kuin haluttu sahtierä. Toisinsanoen 15L kuurna soveltuu loistavasti 10L erälle ja niin edelleen.

Tämä suhdeluku on arvio, joka on laskettu sillä oletuksella, että kilosta mallasta syntyy noin 2,5 – 3 litraa mäskiä ja tästä mäskistä saa noin 2 litraa sahtia. Sahdin valmistajan oma reseptiikka ja mieltymykset vaikuttavat tottakai tähän suhdelukuun.

Kuurnian valikoimissa on tällä hetkellä 15L, 30L, 50L sekä 100L sahtikuurnia.

Sahdin valmistaminen kunnon välineillä. Mikään ei ole parempaa.

Meidän kuurnillamme sahdinvalmistus on suorastaan puhdas nautinto. Nyt sinullakin on mahdollisuus monien muiden kanssa alkaa sahtikuurnan onnelliseksi omistajaksi. Näin viet olutharrastuksesi uudelle tasolle ja olet mukana tarinassamme, joka on vasta alussa.

[]