Sahtikurssi – 11.07.2024 – Ruissahti Special – Helsinki

Suomen olutseuran puheenjohtaja Juha Sinisalo sekä Kuurnian perustaja Juho Niittykunnas järjestävät Helsingin Lapinlahden sairaalalla torstaina 11.07.2024 klo 11 – 16:00 sahdinvalmistuskurssin, joka tottelee nimeä Ruissahti Special!

Kurssin aikana osallistujat oppivat valmistamaan ruissahtia sekä saavat tietoa tästä hienosta suomalaisesta perinteisestä oluesta. Lisäksi jokainen osallistuja saa mukaansa valitsemansa määrän kurssilla valmistettua sahtivierrettä sekä välineet sen käyttämiseksi kotona valmiiksi vaaleaksi ruissahdiksi.

Kurssi sopii loistavasti niin aloittelijoille kuin henkilöille, joilla on kokemusta oluen valmistamisesta tai maistelusta.

Varaa paikkasi vaikka heti, sillä niitä on vain rajallinen määrä.

59,00 79,00 

Kuvaus

Juha on Suomen Olutseuran puheenjohtaja, jonka intohimo on oluen ilosanoman levittäminen. Juha innostui itse oluesta kotipanemisen kautta. Sittemmin Juha on opiskellut panimomestariksi (VLB Berlin) ja opettaa kaikkea olueen liittyvää tuleville ravintola-alan ammattilaisille Perhon Panimolla Helsingissä. Juha on jakanut maltaista viisautta jo lähes kymmenen vuoden ajan Brewniversen kautta ja vaikuttaa pienpanimoliiton hallituksessa.  “Sahti on suomalainen lahja maailman olutkulttuurille ja kaikkien pitäisi tutustua siihen – juomalla ja tekemällä!”

Juhon tarina sahdin äärellä alkoi olutharrastuksen kautta. Vuoden 2021 syksyllä hän perusti Kuurnian, joka tuottaa perinteisiä mutta modernisoituja sahdin valmistusvälineitä sekä levittää tietotaitoa juomasta niin reseptien kuin nyt aloitettujen koulutusten avulla. “On todella hienoa järjestää sahtikursseja Helsingissä Juhan kanssa. Tämä on loistava mahdollisuus kaikille aiheesta kiinnostuneille tutustua sahtiin sekä tarkemmin sen valmistuksen vaiheisiin.”

Lisätiedot:

  • 11.07.2024, 11:00 – 16:00
  • Lapinlahden sairaalalla (Tarkemmat ohjeet ilmoittautuneille)
  • Jokainen osallistuja saa mukaansa valitsemansa määrän sahtivierrettä ja tarvittavat välineet sekä selkeät ohjeet sen käyttämiseksi
  • Kurssilla valmistetaan modernia “Stadilaista ruissahtia” perinteitä kunnioittaen ja niistä osallistujille kertoen
  • Kurssi sopii täysin aloittelijoille sekä jo oluita pidempään harrastaneille
  • Varaa paikkasi verkkokaupastamme
  • “No show – No mercy”. Ilmoitathan mahdolliset peruuntumiset viimeistään 72 tuntia ennen kurssin alkua.

Lisätiedot

Vierteen määrä

1L, 3L, 5L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sahtikurssi – 11.07.2024 – Ruissahti Special – Helsinki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

[]